Thursday, February 25, 2010

Olahraga

hye semua...lame dh aku x update blog ni..haha..hri ni dan smlm kat sekolah aku ade buat sukan olahraga..haha..hri ni aku happy sngt sbb rumah sukan aku menang..hahaha.. aku menyertai larian 4 kali 400..aku dpt tempat ke-2 tpi rumah sukan aku dpt tempat ke-3..ok lah tu..dripada xdpt nombor langsung...mse time aku habis lari tu..aku rse mcm nk pitam je..tpi ade satu kakak tu tlg aku srh bernafas perlahan-lahan..then rse lega la skit..huhu..ape2 pon tahniah kpd rumah sukan aku..(rumah tenggol)..dan hidup rumah tenggol...haha..k la..aku dah xthu nk ckp pe gi..so klau ade mse aku update lgi ok..bnyk lgi cerita2 menarik yg aku nk bgithu kat korang..so see u guys next time...

Friday, February 12, 2010

Whatever

hye semua..lame dh aku x update blog ni kn..haha..hri ni aku rse happy sngt sbb semua family aku blk kt sini..haha..tpi aku rse bosan jgk sbb xthu nk wat npe kn..nk kuar ngan kwn2 xleh la sbb family ade kt sni...xkn nk tinggal mcm 2 je kn..haha..tdi aku bru lps tgk cite cinderella..cite 2 bnyk psl menari..haha..aku ni klau ckp psl menari je no.1..haha..hobby aku suke menari..klau aku sedih ke tgh marah ke..aku tenangkn hti aku ngan menari..haha..aku suke tgk cite psl menari..lbh2 lgi suke tgk org menari..mesti nk terikut je..haha..klau bleh aku nk tubuhkn kelab menari..itu impian aku..hahaha...tpi aku xpndai nk ajar org mcm mane nk menari..skit2 bleh la..haha..aku nk sngt impian aku tu tercapai..amin..haha..k la semua aku dh xthu nk ckp pe gi..so klau aku ade mse lgi aku update..bnyk lgi cerita2 menarik yg aku nk cite kat korang..so see u guys next time