Thursday, April 29, 2010

BoRiNG!!!

hye guys!!lme da aku x updated blog ni..dlm 2 atau 1 bln..mcm tu ar..haha..skrg ni aku xthu nk wat ape..fikir2 blk baik updated blog jer kn..haha..korang nk thu x??..mse bln 3 yg lps aku gi bandung n jakarta..best sngt gi sne..haha..kat sne sjk sngt x pernah panas pon..kt sini pnas...kat bndung kn bnyk outlet2 dlm 1 hri myb x hbis tgk outlet tu..haha..sbb kdai kat sne bnyk sngt..klau kat jakarta kitaorang mkn kat nsi padang..best sngt..haha..guys klau aku ade tersilap tulis ni sorry ek..haha..k la guys aku da xthu nk ckp pe gi..haha..so klu aku ade mse lgi aku updated la ek..haha..bnyk lgi cerita2 yg menarik yg aku nk bgithu kat korang semua..so see u guys next time....