Monday, December 13, 2010

[HeLp mE !!!!]

hye guys =D...sebenarnye aku taip tajuk macam tu bukan kerana ape aku saje je nak taip sebab aku tak tahu nak tulis tajuk ape,,,aku tengah boring sekarang sebab tu la aku update blog ni..haha..selama aku duk KL ni aku duk umah je tapi kadang2 keluar jugak..seminggu or dua minggu yang lepas mak n ayah aku pergi bangkok..mak aku duk kat bangkok selama satu minggu n ayah aku duk dua minggu...so selama dorang pergi bangkok aku n adik2 aku duk umah je tak pergi mane2..tapi kalau kuar pon pergi taman jee..haha..hari ahad yang lepas aku kuar dengan mak n bapa sedara aku..kitaorang pergi makan sushi..haha..hilang sekejap boring..=p..then keesokkan nye hari yang nasib malang aku nak tahu tak sebab ape??haaaa....kalau korang nak tahu sebenarnye adik aku sofia buat patah cermin mata aku..memang sedih la..kalau d'ikutkan tak sampai setahun aku pakai cerimin mata tu memang sayang lar..=(...semalam ayah aku balik dari bangkok happy la jugak..tengah hari semalam dia sampai..then petang tu jugak ayah aku ajak aku pergi beli cermin mata baru..hari jumaat ni aku kena pergi amik cermin mata aku...=)...ape lagi ek aku nak cerita??hmmm...haa..ade satu lagi cerita..hari khamis ni aku nak pergi tengok wayang ngan kawan2 aku..mujur mak aku bagi..=)...tak sabar nak kuar ngan dorang...bak kata bapa sedara aku 'woot woot'..haha..=p..k la guys aku tak tahu nak cakap ape lagi..lgipon dah banyak sangat aku cerita kat korang hari ni kan..if aku ada mase aku update blog ni lagi ok..so see u guys next time..=)...