Friday, January 7, 2011

[iTs RaInInG]

rain-rain go away come again another day marissa n friends want to play rain-rain go away..=p...elehhh..nyanyi pulak aku ni..haha..hujan kat Terengganu ni tak berhenti2 dari semalam lagi...dari pagi hingga malam n sampai sekarang pon tak berhenti...best jugak la sebab sejuk je...kiranya kat rumah ni jimat elektrik sebab tak pasang kipas..haha...kalau diikutkan la kan aku tak nak je kuar dari selimut sebab sejuk sangat...sekarang ni pon aku pakai jaket...fuhhh...lebat gile hujan nak kuar pon rase malas...=D..elehhh..padahal kuar jugak..hehe=p

Thursday, January 6, 2011

[sChOoL]

school,school,school n school....ade sesetengah orang cakap sekolah ni boring n ade sesetengah orang cakap sekolah ni best sangat2...bagi aku sekolah best..sebab boleh jumpa kawan2..dapat jumpa cikgu2...hehe....if sekolah mesti la kena ada homework kalau tak ade homework macam mane kite nak pandai kan..elehhhh...aku ni pandai cakap je....haha...semua orang mesti ade fav subjek kan...my fav subject ialah BI,AGAMA n BM...tapi yang aku paling suka BI la..bagi aku english paling best sekali...cita2 aku nak jadi guru bahasa inggeris..orang cakap kalau nak jadi guru kena la lulus semua mata pelajaran..kalau tak lulus macam mane nak jadi guru...so aku simpan azam aku untuk berjaya n cemerlang dalam semua mata pelajaran...betul ke ayat aku ni..ape2 je la...hehe..aku dah tak tahu nak cakap ape lagi..so bye2