Sunday, May 15, 2011

[ 15 MaY 2011 ]


Happy birthday to me =D
Today is my speacial day
haha
happy jugak la hari ni sebab ramai yang wish birthday aku...teehee..
finally i'm fifteen years old..
I hope all my wishes come true this year..
My first wish is to get a great results in exam
Second,i want my life happy
Third,i want a new shoes,shirts,jackets,bag..=D
n
yang lain tu tak kan la nak cakap kan..bagitahu sikit sudah la
kalau aku bagitahu semua nanti u all pening pulak bace..hehe

Okay sebelum aku tutup bloggie aku ni...aku cuma nak cakap terima kasih semua yang wish birthday aku..hehe...aku hargai sangat2..kepada rakan2 ku dari facebook, aku pon
nak cakap benda sama terima kasih ye sebab wish..hehe..Love u guys a lot <3...muaahhh..=D