Monday, August 29, 2011

[ RiAnG Ria Raya ]

Heyya..^-^...first of all aku nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN..=D..maafkan aku jika aku buat salah silap kat kawan2 aku, family aku,bloggie aku ='(..sedih2..sebab aku buat satu kesilapan besau kat bloggie aku..korangg nak tahu tak ape salah aku??..haaaa...sebab aku dah lama tak update blog..=(..haha..action je lebih aku ni..bajet blog aku ni hidup macam manusia..TIDAK MENGAPA KERANA AKU SAYANG BLOGGIE AKU NI..BLOG AKU NI LA BOYFRIEND AKU..haha..I LOVE U BLOGGIE..TEEHHEEE =)...dah gila da aku ni..okay..sape dah buat kuih raye angkat TANGAN??....haha..hey of course la semua orang buat kuih raya ape la kau ni MARISSA..HADOYAAIIII...malam raya mesti semua orang duk sibuk buat ketupat, lemang,yang utama dan semestinya kena buat dan ada adalah RENDANG la wei..haha..baju raya korang warna ape??..mesti cantik kan3..korang tak payah la tanya aku punya baju raya..sama je baju kurung jugak..haha..=p..jangan lupa mintak duit raya kat mak,ayah,datuk,nenek,uncle,aunty,moyang, dan lain-lain lagi la..lepas korang dapat duit raya tu korang bagi la kat aku..haha..MARISSA JAHAT!..tak ada la aku gurau je..hehe..aku pon nak cakap TERIMA KASIH kepada kawan2 aku yang ucap selamat hari raya kat FB N TEXT MESSAGE kat aku..terharu kejap..=')..DRAMA LAGI BUDAK MARISSA NI..HAHA..ok la aku chow dulu..dah tak ada idea nak cakap..SELAMAT HARI RAYA SEMUA..SAYANG KORANG..<3..MUAH2..=D