Saturday, November 5, 2011

[ aIdILaDhA ]

heyyaaa!! =D..good morning everyone..SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA..bukan AIDILFITRI ye..hihi..hari ni korban lembu n kambing la kan..tak kan nak korban zebra kot..tak patut..sape yang korban zebra tu memang ada masalah sikit..haha..*aku da tak betul*..=D..well sekarang ni aku ada kat paka..paka kat mana???..heyy paka tu nama kampung aku la..ish3..haha..*macam la korang ada tanye aku kan *..haha..aku sampai kat paka malam semalam dalam kul 9 lebih macam tu..masuk dalam rumah of course la kena salam dengan orang yang tua daripada kite..lepas salam2 sudah semestinya kerja aku yang tak sudah2 adalah buli orang..mangsa aku kali ini ialah sepupu kesayangan aku..dye baru form 2 tapi dye lagi tinggi dari aku n besar dari aku..ye aku tahu aku kecil je..tak ape..semalam mase time nak tido aku kacau sepupu aku lagi..kitaorang duk ketawa dalam bilik..haha..jadi gila sekejap..alahaii buli sepupu sekali sekala ape salahnye kan..susah nak jumpa sepupu2 yang duduk jauh2 ni..kan3??hahaha..k la sampai di sini sahaja cerita..aku dah tak ada idea nak cerita kat korang semua..ape2 pon aku akan update lagi bloggie ni ok?..hihi..