Thursday, November 25, 2010

[NoThInG]

hye semua!!!...slalunye kan pd p'mulaan aku akn ckp da lme aku xupdate blog ni kan..tpi aku tinggal blog ni b'brape hri jerp..so xla lme sngt...skrg aku ad kat KL..mlm smlm aku smpai dalam kul 8 lebih jgk ar..aku on blog ni pon sbb bosan xthu nk wt ape..tdi aku da on fb then xthu nk bt ape..korang prasan x slame aku update blog ni aku slalu taip ayt short fom jerp..tpi tkpe nnti if aku update blog skali lgi aku akn taip p'kataan yg pnjng ok..hahaha...ape lg ek nk cite???ape2 pn aku nk ckp kat mak sdare aku mcm ni 'ucuuuuuuuuuuuu i miss u...xsbr nk jmpe ucu kat KT nnti..this krismas '...so sad...=(...cewaaaaahhhhh ngade2 plak aku kat blog ni...hahaha...em k la guys aku xthu nk ckp ape lg...if aku ade mse aku update lgi blog ni ok..bnyk lg cite menarik yg aku nk cite kat korang...so see u guys next time...=)

Tuesday, November 16, 2010

[HoLiDay]

hye guys!!da lame da aku x update blog ni kan..nk dkt brape bulan da..disini aku ingin mengucap kan selamat hari raye aidiladha kepada semua yg membaca blog aku ni...skrg ni aku ad kat kmpung di Paka..aku rase happy sngt dpt jmpe sedare mara yg lame xjmpa..mudah-mudahan cuti thun ni cuti yg pling seronok la...lps cuti kat paka ni aku kene blik kat KL..waahh next year aku form 3..xsedia lg nk msuk form 3 tpi nk wt mcm mne kene msuk gk sbb time cannot turn back..tkt rase nk menghadapi pmr..huh..sdih2..:(...ape2 pon kene enjoy cuti skola ni..bile da buke skola nnti busy plak..em k la guys aku da xthu nk ckp ape lg..so if aku ade mse aku update lg blog ni k..bnyk lgi cerita2 menarik ygaku nk crita kat korang..so see u guys next time...:)))