Tuesday, March 22, 2011

[FaMiLy]


...LIFE...


Do you really understand
what is behind the word FAMILY?
It gives me a shock when I
know the answer.

So long I never realize I
don't know the real meaning of FAMILY.....
Here Is The Answer..........

(F)ather
(A)nd
(M)other
(I)
(L)ove
(Y)ou







Friday, March 18, 2011

[fLu]


OHMYLADYGAGA..(gedik gile)...HAHA..waaaa i hate flu..yela sape yang tak suke selesema en..aku pon tak tahu la macam mane aku boley dapat selesema ni...pagi semalam aku pergi lepak2 dgn kawan2 aku..memang best gile..=D...then bile aku start balik rumah tu,time tu aku jugak aku start selesema..adui memang sensara hidup..haha...sekarang tisu kena selalu kena ade dengan aku..=D

Monday, March 14, 2011

[SaD]

mesti korang tertanya-tanya kenapa aku sedih en..='(..aku sedih gila sebab aku tak boley hang out dengan BESTIES aku..kitaorang punya la dah plan nak keluar hari khamis sebab that time je dorang semua free..pada mulanya memang aku jadi pergi..tengok-tengok tak boleh pulak sebab aku kena pergi holiday kat genting..kalau boley aku memang nak sangat pergi..tapi nak buat macam mane kan mase tak diizinkan...i miss my hypergirl (fatin),maisarah n my master (malisa)..='(..miss them like crazy sekarang...nak ikut korang ='( ='(...OMG!..I CAN'T BELIEVE THAT I'M CRYING RIGHT NOW..='(

Sunday, March 13, 2011

[LoVe]


I LOVE ALLAH
I LOVE MY FAMILY
I LOVE MY FRIEND
I LOVE MY TEACHER
N
THE LAST ONE
I LOVE MYSELF..

I LOVE EVERYONE THAT WHO LOVE ME TOO..=D